Най-добри оферти за роботи прахосмукачки в Amazon: Спестете до 50% от прахосмукачки robotovacs от iRobot, Eufy и други

...
Прахосмукачки роботи са добре дошло допълнение към почти всеки дом –
Коментари Харесай

Прахосмукачки роботи са добре дошло допълнение към почти всеки дом – тези автоматизирани работни коне почистват подовете ви, за да не трябва. Те също така могат да бъдат чудесна добавка към рутинното ви почистване, за да предпазите дома си от прах, отломки и косми от домашни любимци, без да се налага да почиствате ръчно с прахосмукачка. Повечето прахосмукачки-роботи могат лесно да се управляват чрез приложение за смартфон - така че дори не е нужно да сте вкъщи, докато подовете ви се почистват с прахосмукачка.

Свързани: 

Точно сега е идеалният момент да инвестирате в робот-прахосмукачка, тъй като много от най-популярните робот-прахосмукачки вече са в продажба. Вижте най-добрите оферти за прахосмукачки за роботи, които можете да получите в момента от iRobot, Yeedi, Eufy и други водещи марки в Amazon по-долу.

Най-добрите оферти за прахосмукачки роботи в Amazon

Всички прахосмукачки роботи по-долу имат оценки от потребителски рецензии на Amazon четири или повече звезди. Търсите прахосмукачка робот, която може да се справи с косми и пърхот от домашни любимци? Вижте статията ни за най-добрите прахосмукачки роботи за косми от домашни любимци според рецензенти.

Пазарувайте прахосмукачки роботи от Amazon

Прахосмукачка робот Eufy RoboVac X8: $300 (50% отстъпка)

Eufy ( марка Anker) прави някои от най-добре оценените бюджетни прахосмукачки роботи, които можете да закупите от Amazon. Оцененият с 4,4 звезди Eufy RoboVac X8 разполага с двойни турбини, които генерират 2000 Pa засмукване, базирана на LiDAR (лазерна) навигация и технология за картографиране на AI. Освен това е активиран за Wi-Fi – можете да преглеждате и редактирате карти на дома си на телефона си, създавайки забранени зони, които искате прахосмукачката да избягва.

„Обичам тази прахосмукачка! Имам голдън ретривър и австралийска овчарка и този вакуум помага много за поддържането на кичурите коса под контрол." казва рецензент на Amazon. „Не е твърде силен или нещо подобно и работи много добре. Харесва ми, че мога да го управлявам от телефона си, в случай че забравя да го стартирам, преди да изляза от къщата! Определено си заслужава и имат добри продажби.“

Прахосмукачката-робот има каталожна цена от $600, но в момента е с 50% отстъпка в Amazon.

Какво ни харесва в прахосмукачката-робот Eufy X8:

Той предлага интелигентно избягване на обекти с технологията LiDAR. Можете лесно да планирате почистване или да стартирате прахосмукачката с вашия смартфон. Robovac има 2000 Pa засмукване мощност за цялостно почистване. $300 в Amazon

Прахосмукачка iRobot Roomba 694: $24 (11% отстъпка)

iRoobot Roomba 694 е с Wi-Fi. Управлявайте прахосмукачката с вашия свързан смартфон или устройство чрез приложението iRobot Home. Roomba 694 има 90-минутно време на работа, преди автоматично да се закачи и презареди. Бестселърът robovac е оценен с 4,3 звезди и в момента се продава в Amazon за $245.

Рецензент на Amazon похвали способността на устройството iRobot да поддържа чисто домакинство, подходящо за домашни любимци. „Имаме две кучета, едното линя умерено“, казва рецензентът. „Купих с надеждата, че поне ще помогне между редовното почистване с прахосмукачка. Първо прахосмуках с моя Dyson, след което го пуснах. Когато приключих с работата, не очаквах много в прахоуловителя... Грешах ! Беше пълен! Супер впечатлен."

Каталожната цена на прахосмукачката е $275, но можете да я вземете за $245 точно сега.

Какво харесваме в iRobot Roomba 694:

Roomba 694 е страхотна бюджетна опция за робот-прахосмукачка. Може да осигури 90 минути работа с едно зареждане. Двойната многофункционална прахосмукачка Четката за повърхности е предназначена за почистване на различни типове подове, което може да е добре, ако имате както килим, така и твърда дървесина или ламинат. $245 в Amazon

Робот прахосмукачка iRobot Roomba i3+ EVO: $399 (27% отстъпка)

iRobot Roomba i3+ EVO използва технологията „Imprint Smart Mapping“, за да картографира вашия дом. Използвайте свързания си телефон, за да насочите прахосмукачката-робот с активиран Wi-Fi да почиства всяка стая, която искате. Интелигентният уред научава вашите навици за почистване и може да предложи допълнителни почиствания по време на пиковите полени и сезоните на линеене на домашни любимци. Можете дори да планирате бъдещо почистване. Тази Roomba е съвместима с Amazon Alexa и Google Assistant. И не се притеснявайте да изхвърляте кофа за боклук всеки ден. Roomba i3+ EVO включва системата за автоматично изхвърляне на мръсотия Clean Base на iRobot и изпразва натрупаната ви мръсотия в приложена торба.

„Тези роботи ми спестяват часове време и вършат работата по-добре“, казва рецензент на Amazon. „Купих i3+ и той се изпразва сам. Трябва да сменям торбичката веднъж на всеки 2-4 месеца. Нямам нищо против цената на вакуумните торбички, защото ми връщат толкова много часове от времето си.“

Прахосмукачката-робот в момента е с 27% отстъпка от каталожната си цена от $550. Вземете го за $399 сега за ограничен период от време.

Какво ни харесва в iRobot Roomba i3+ EVO:

Прахосмукачката-робот почиства в организирани редове, така че да не пропуска никакви петна по пода. Рецензентите хвалят функцията Smart Map, която ви позволява да насочете robotovac към почистване на определени стаи. iRobot Roomba i3+ EVO разполага с двойни многоповърхностни гумени четки, предназначени да събират косми от домашни любимци, без да се заплитат. $399 в Amazon

Прахосмукачка-робот Lefant M210: $110 след купон (спестете $156)

Прахосмукачката-робот Lefant M210 разполага с вградени инфрачервени сензори против сблъсък, така че няма да изтръпне в околностите му или съборете купата с вода на вашия домашен любимец. Прахосмукачката-робот разполага със силна всмукателна мощност за лесно събиране на косми от домашни любимци. Прахосмукачката-робот открива "заседналите зони" и автоматично настройва своя път на почистване. Изтеглете приложението Lefant, за да сдвоите прахосмукачката с активиран Wi-Fi с вашия смартфон или устройство, за да контролирате по-добре уреда от разстояние.

Собствениците на домашни любимци, включително този проверен купувач, харесват прахосмукачката-робот Lefant. „Взех това за моя горен етаж, за да се справя с котешката тоалетна и космите от домашни любимци“, казва рецензентът. „Всеки ден се прибирам на хубав чист под. Толкова е тих и работи перфектно за това, за което имам нужда.“

Не забравяйте да добавите купона за $70 на Amazon, когато добавяте този robovac към количката си за най-добра сделка.

Какво харесваме в прахосмукачката Lefant M210:

Доклад на рецензенти че е лесен за настройка.
Това е достъпна опция за робот прахосмукачка за домашни любимци.
Робовак предлага шест режима на почистване и работи върху дървени подове и килими.
$110 в Amazon

Yeedi Vac 2: $200 (спестете $150)

Имате нужда от прахосмукачка робот и моп? Вижте бюджетния Yeedi Vac 2, наличен в Amazon. Твърди се, че е подходящ за домашни любимци.

Това многофункционално почистващо устройство разполага с 3D избягване на обекти, което му позволява да разпознава всички обекти по пътя си и да се движи около тях, за да избегне засядане. Той е проектиран да избягва купата за храна, купата за вода и кучешките играчки на вашето куче.

„Тази прахосмукачка събира много! Работи по-добре от нашите други“, казва един рецензент на Amazon. „Харесва ми как също така ще прахосмука, докато батерията се изтощи, след което ще се върне и ще се зареди, след което ще завърши работата. Освен това начертава къщата ви, която можете да видите в приложението.“

Вакуумът в момента се продава за $300, но има и наличен купон за $100 за Amazon. Не забравяйте да щракнете върху полето с купон на страницата на продукта, преди да добавите Yeedi Vac 2 към вашата количка.

Какво харесваме в Yeedi Vac 2:

Той може да открива и избягва препятствия като бъркотии от домашни любимци или кучешки купи. Той предлага дълго време за работа от 110 минути.

$200 в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials 

CBS Mornings Deals: Спестете 40% от този нагреваем масажор за врат от Sharper Image
Най-добрите прахосмукачки iRobot Roomba
Най-добрите прахосмукачки роботи за избягване на кучешки изпражнения (плюс повече прахосмукачки, подходящи за домашни любимци)
Най-добрите прахосмукачки роботи за косми от домашни любимци през 2023 г., според собствениците на домашни любимци
Това са най-добрите електронни четци през 2023 г.: Apple iPad, Amazon Kindles... и още
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР